Termékkereső
Cikkszám:
Megnevezés:
Nettó Ár:
- Ft
Készleten:
min.
Keresés

Személyes adatok
Vezetéknév: *
Keresztnév: *
Felhasználó: *
Jelszó: *
Jelszó: *
E-mail: *
Mobil:
Fax:
Számlázási adatok
Cégnév: *
Ország: Magyarország *
Település: *
Irsz.: *
Utca, házszám: *
Adószám: *
Telefonszám: *
Szállítási adatok
megegyezik a számlázási adatokkal
Település: *
Irsz.: *
Utca, házszám: *
Az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

Nem olvasható? Cserléd a szöveget.


Regisztráció
Felhasználó: Jelszó:
Regisztráció | Kosár
Keresés:
Részletes
keresés
Nyelvek: ro | pl | hu | en | de | cz
Logó feltöltő Ajánlat készítő
Kosár tartalma
COOL 2020
TEXTILE AND FASHION
TECHNOLOGY AND MOBILE
VITALITY AND WELLNESS
KIDS AND TOYS
FOOD AND DRINKWARE
KEYS AND TOOLS
WRITING
LEISURE AND SPORT
OFFICE AND BUSINESS
BAGS AND TRAVEL
Emblémázás
Grafika
Vásárlási feltételek
Márkáink
Kapcsolat
Emblémázás

REKLÁMAJÁNDÉKOK EMBLÉMÁZÁSA MESTERFOKON Reklámajándékok,Promociós termékek, emblémázásaAz ajándék legfontosabb rendeltetése, hogy örömet okozzunk vele. Reklámajándékok többnyire alapelvárás, hogy a tárgy viselje a cégünk, vagy márkánk logóját. Sokszor ez a kétféle szándék gyengítheti egymást, mert ki örül egy rosszul elhelyezett, nem kellő ízléssel kialakított emblémával ellátott használati tárgynak, promóciós ajándéknak?

Pedig a jól kivitelezett emblémázással kifejezetten fokozni lehet a reklámajándékok egyediségét, esztétikai értékét, sőt hasznosságát is, növelve ezzel a megajándékozott örömét is egyben. Nem szükséges ehhez más, mint átgondoltság, figyelmesség, egy kis kreativitás, no meg a legkorszerűbb emblémázás és technológiák alkalmazása.

 

EMBLÉMÁZÁS MENETE

 

Ön kiválasztotta a megfelelő promóciós ajándékot, elfogadta az emblémázás módját, méretét. Már csak a vektorgrafikus logóra van szükségünk, hogy elképzelései alapján elkészítsük a látványtervet. Ez segít Önnek, hogy a reklámajándékot cége emblémájával vizuálisan is megtekintse. Amennyiben elfogadta a véglegesítés után a látványtervet, indulhat is a munka.

 

I. SZEMÉLYRE SZÓLÓ AZ AJÁNDÉKOM

 

Személyre szóló, személyes, hosszú távú használatra szánt reklámajándék vagy promóciós termékek esetében az emblémának emlékeztető funkciója van csupán. Elegendő, ha a megajándékozottban idéz föl a céghez köthető kellemes emlékeket. Diszkréten elhelyezett, kisméretű, akár jelzésértékű embléma a perfekt megoldás.

 

 

II. CÉGEMET/MÁRKÁMAT KÍVÁNOM REKLÁMOZNI

 

 

Amennyiben az átadott reklámajándék elsősorban reklámcélokat szolgál, például egy irodában kifüggeszthető falióra, vagy egy promóciós strandlabda esetében, a márka- vagy cégjelzés legyen minél feltűnőbb. A logó jól láthatóságát kreatívan megtervezett, a cég és a tárgy között harmóniát teremtő megoldással erősíthetjük. Szintén legyen viszonylag nagyméretű a márkaembléma, ha egy magas presztízsű márka hátterét kívánjuk különféle reklámtárgyakkal vagy promóciós tárgyakkal erősíteni. Prémium márkák esetében a branding általában mindenki által kedvelt, itt a személyes és a reklámcélok is – megfelelő mértéktartással és igényességgel – jól összeegyeztethetők