Termékkereső
Cikkszám:
Megnevezés:
Nettó Ár:
- Ft
Készleten:
min.
Keresés

Személyes adatok
Vezetéknév: *
Keresztnév: *
Felhasználó: *
Jelszó: *
Jelszó: *
E-mail: *
Mobil:
Fax:
Számlázási adatok
Cégnév: *
Ország: Magyarország *
Település: *
Irsz.: *
Utca, házszám: *
Adószám: *
Telefonszám: *
Szállítási adatok
megegyezik a számlázási adatokkal
Település: *
Irsz.: *
Utca, házszám: *
Az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

Nem olvasható? Cserléd a szöveget.


Regisztráció
Felhasználó: Jelszó:
Regisztráció | Kosár
Keresés:
Részletes
keresés
Nyelvek: ro | pl | hu | en | de | cz
Logó feltöltő Ajánlat készítő
Kosár tartalma
COOL 2019
COOL 2019 ÚJDONSÁGOK
BE CREATIVE
TECHNOLOGY & MOBILE
WRITING
OFFICE & BUSINESS
BAGS & TRAVEL
FOOD & DRINKWARE
KIDS & TOYS
KEYS & TOOLS
LEISURE & SPORT
VITALITY & WELLNESS
TEXTILE & FASHION
Emblémázás
Grafika
Vásárlási feltételek
Márkáink
Kapcsolat
Emblémázás

REKLÁMAJÁNDÉKOK EMBLÉMÁZÁSA MESTERFOKON Reklámajándékok,Promociós termékek, emblémázásaAz ajándék legfontosabb rendeltetése, hogy örömet okozzunk vele. Reklámajándékok többnyire alapelvárás, hogy a tárgy viselje a cégünk, vagy márkánk logóját. Sokszor ez a kétféle szándék gyengítheti egymást, mert ki örül egy rosszul elhelyezett, nem kellő ízléssel kialakított emblémával ellátott használati tárgynak, promóciós ajándéknak?

Pedig a jól kivitelezett emblémázással kifejezetten fokozni lehet a reklámajándékok egyediségét, esztétikai értékét, sőt hasznosságát is, növelve ezzel a megajándékozott örömét is egyben. Nem szükséges ehhez más, mint átgondoltság, figyelmesség, egy kis kreativitás, no meg a legkorszerűbb emblémázás és technológiák alkalmazása.

 

EMBLÉMÁZÁS MENETE

 

Ön kiválasztotta a megfelelő promóciós ajándékot, elfogadta az emblémázás módját, méretét. Már csak a vektorgrafikus logóra van szükségünk, hogy elképzelései alapján elkészítsük a látványtervet. Ez segít Önnek, hogy a reklámajándékot cége emblémájával vizuálisan is megtekintse. Amennyiben elfogadta a véglegesítés után a látványtervet, indulhat is a munka.

 

I. SZEMÉLYRE SZÓLÓ AZ AJÁNDÉKOM

 

Személyre szóló, személyes, hosszú távú használatra szánt reklámajándék vagy promóciós termékek esetében az emblémának emlékeztető funkciója van csupán. Elegendő, ha a megajándékozottban idéz föl a céghez köthető kellemes emlékeket. Diszkréten elhelyezett, kisméretű, akár jelzésértékű embléma a perfekt megoldás.

 

 

II. CÉGEMET/MÁRKÁMAT KÍVÁNOM REKLÁMOZNI

 

 

Amennyiben az átadott reklámajándék elsősorban reklámcélokat szolgál, például egy irodában kifüggeszthető falióra, vagy egy promóciós strandlabda esetében, a márka- vagy cégjelzés legyen minél feltűnőbb. A logó jól láthatóságát kreatívan megtervezett, a cég és a tárgy között harmóniát teremtő megoldással erősíthetjük. Szintén legyen viszonylag nagyméretű a márkaembléma, ha egy magas presztízsű márka hátterét kívánjuk különféle reklámtárgyakkal vagy promóciós tárgyakkal erősíteni. Prémium márkák esetében a branding általában mindenki által kedvelt, itt a személyes és a reklámcélok is – megfelelő mértéktartással és igényességgel – jól összeegyeztethetők